/help_me

Figyelem! Depresszióra, öngyilkosságra, függőségre való utalás és káromkodás!

Szerző: noran12, 9 napja.
Röviden: a nővérem ráfüggött a VR interfészre és segíteni akarok neki.
Hosszabban: a nővérem egy hónapja alig mozdul ki a szobájából, állandóan a fején a rohadt cucc, alig eszik, iskolába nem megy. Félek, hogy baja lesz tőle. Valaki tapasztalt már hasonlót / tud segíteni?

Szerző: anonymus_12345, 9 napja
Lol
Legalább szexi?
Küldj képet, akkor segítek :D

Szerző: nevtelen_szellem, 9 napja
Verd pofán párszor, ordíts rá, hogy hagyja abba. Ennyi.
Vagy várd meg, amíg leveszi, és dobd ki a kukába.

Szerző: kullancs20, 8 napja
Szoktasd át a piára :D az legalább egészséges :D

Szerző: andre09, 8 napja
Valszeg sima függőség, lehet kevés depresszió, ilyesmi. Ne próbáld meg erőszakkal elvenni tőle. Trauma és/vagy öngyilkosság nem vicces. Lassan. Alternatívák!  Kirándulás, fagyizás, mittomén.
Amúgy le kéne jönnie róla, mert teljesen szétkapja az idegpályákat. Láttam már csávót napi 24-ben VR-ban, kész is volt egy hónap után. Gépre kellett rakni. Vak, süket, nem tud magáról. Inkább a halál.


Szerző: noran12, 9 napja
@anonymus_12345 elmész a francba, rohadt perverz!


Szerző: onjelolt_megvalto, 8 napja
Ja, függőség lehet. Ez így kevés. Szüleid? Mit csinált a nővéred korábban? Mi miatt kezdett VR-ozni? Részletek, öcsi. Ja és ne húzd fel magad a hülyéken.

Szerző: noran12, 8 napja
Oké, részletek: anyám, apám egész nap munkában, este bekapnak valamit, aztán VR interfész fel, úgy alszanak el. Muszáj napi 12 órát gürizniük, hétvégén is, hogy megmaradjon a szociális pontszámunk. Észre sem veszik, mit csinál a nővérem, amikor szóltam, elküldtek a fenébe :(
Állandóan baja volt a suliban, utálták, alacsony volt a szocpontja, kb egy hónapja azzal jött haza, hogy ennyi volt. Azóta egyre többet van rajta a cucc, ha nincs, úgy mászkál a lakásban, mint egy kísértet. Észre se vesz, eszik valamit, elmegy wc-re, aztán vissza a cucchoz.
Ha észreveszik, hogy nem jár iskolába, elviszik és becsukják javítóba. Azt biztos nem élné túl. Egy haverom majdnem belehalt, mire kikerült.

Szerző: onjelolt_megvalto, 7 napja
Mennyi időd? Mennyi pénzed, tudnál fű alatt pszihoterapeutát szerezni? Az kéne neki. Mondjuk, ha rájönnek, lecsuknak. Vagy a szüleidet, ha nem vagy 14.

Szerző: andre09, 7 napja
Okés, ez depresszió lesz, ÁTS-el (ártalmas túlélési stratégiával) súlyosbítva. Ha már egy hónapja tolja, nem lesz egyszerű kihúzni belőle. Nem tudom, mennyire értesz a géphez, ha nem nagyon, guglizz utána. Rakj egy gyerekzárat az interfészre, amikor pisil vagy valami.
Vedd el tőle a hozzáférést egy délelőttre. Ne hagyd, hogy megzsaroljon. Mindent meg fog próbálni, ne törődj vele. A legjobb, ha nem is vagy ott.
Mondd meg neki, hogy ahhoz, hogy interfész-időt kapjon, dolgoznia kell. Kezdd egyszerű, gyorsan megcsinálható munkákkal: mosogasson el kézzel, takarítsa ki a szobáját, vigye ki a szemetet. Ha kész, kap 3 órát.
Írj vissza, működött-e.

Szerző: anonymus_12345, 6 napja
Lol, remélem kiugrik az ablakon. Képeket, ha igen! :D

Figyelem! anonymus_12345-t kitiltották a szerverről. Indok: ne legyél seggfej. 

Szerző: noran12, 6 napja
Működik! Ezer hála @andre09!!!
Egész délelőtt írogatott nekem, de le voltam némítva. Mire hazaértem, megnyugodott  és végighallgatott. Beleegyezett mindenbe. Remélem minden rendbejön :)

Szerző: noran12, 3 napja
Elcsesztem. Nagyon.
Azt hittem, rendbe jött. Levettem a gyerekzárat. Valahogy rájött, hogyan lehet letiltani, és megint mást sem csinál, csak fekszik és nyáladzik. @andre09 valami? :(

Szerző: kullancs20, 3 napja
De hülye vagy, bazzeg.

Szerző: andre09, 3 napja
Szólj a szüleidnek, mutass nekik cikkeket függőkről. Vannak elég parák. Mondjuk, ha ők is félig azok, rohadt munka lesz áttörni a kognitív disszonancián.
Egy dolgot tehetsz: bezárod a szobájába. Valamikor meg fog éhezni. Várd meg, és kajával zsarold ki belőle, hogy visszarakd a gyerekzárat. Vizet mindenképp adj neki, abba sokkal könnyebben belehal. Remélem, sikerül!

Szerző: noran12, 1 napja
Megpróbáltam, nope :( Már 37 órája nem evett. Azt mondta, nem érdekli, ment vissza VR-ba. Ráadásul beletörte a kulcsot belülről a zárba, így be se tudok menni, hogy kikapcsoljam. Szüleim elmentek munkahelyi táborozásra három napra. Mit csináljak, @andre09?

Szerző: andre09, 1 napja
Meg kéne próbálni VR-ban beszélni vele. Ha nyitsz nekem egy kaput a tűzfalatokon, be tudok menni, és beszélek a fejével. Évek óta kezelek függőket, valszeg tudok segíteni. Írd meg privátban az elérést.

Szerző: noran12, 18 órája
@andre09 oksa, megcsinálom.

Szerző: noran12, 3 órája
@andre09 bazd meg! Bazd meg a kurva anyádat! Feljelentelek, te köcsög faszkalap! Tudod, hogy mi a faszt csináltál? A nővérem kibaszott kómában van, mert kiugrott az ablakon! Úgy sikoltozott, mint akit kínoznak! Nem tudom, mi a faszt csináltál vele, de kurvára fel foglak jelenteni!! Munkatáborban fogsz megrohadni, bazmeg!!!

Szerző: anonymus_123456, 1 órája
Lol, képet!

A beszélgetést lezárták, indok: illegális tevékenységre való felbújtás.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szikra

Légmell

Jussát várja a Netflix