A Világmindenség Valódi Urainak Tiszteletéről

2047. évi XIII. törvény az Igaz Istenek tiszteletéről


I. FEJEZET


ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK


1. Értelmező rendelkezések

Ezen törvény alkalmazásában:
1. Vallás: bármilyen tételekből álló eszmerendszer, amely valamilyen természetfeletti létezését veszi alapul.
2. Egyház: bármilyen emberek alkotta csoportosulás, amely valamely természetfeletti entitás irányába szervezett tiszteletadást végez.
3. Igaz Isten: az I. fejezet 2. részében felsorolásra került entitások valamelyike.
4. Hamis Isten: olyan természetfeletti lény, amely nem Igaz Isten.
5. Emberáldozat: legalább egy emberi lény halálát megkövetelő szertartás valamely Igaz Isten tiszteletére. Ennek részleteit a törvény I. fejezetének 6. szakasza tartalmazza.
6. Pap: az Igaz Istenek egyikével közvetlen mentális kapcsolatban álló személy.
7. Az Igaz Istenek Egyháza (IIE): Az az egyház, amely az Igaz Istenek tiszteletét végzi az I. fejezet 5. részében leírt módon.

2. Igaz Istenek

Az Igaz Istenek közé az alábbi természetfeletti entitások tartoznak:
1. Abaddón, a Sáskák Királya
2. A Sárkány, az Ősi Kígyó

3. A Hamis Istenekről

A Hamis Istenekhez tartozó vallásokról és egyházakról az alábbiakban rendelkezik a Magyar Állam:
1. Bárki, aki Hamis Isten hívének vallja magát, fél évtől két évig terjedő közmunkára kötelezendő.
2. Bárki, aki tisztséget tölt be Hamis Istent imádó egyházban, öttől tíz évig terjedő börtönbüntetéssel és teljes vagyonelkobzással sújtandó.
3. Bárki, aki Hamis Istent imádó vallást vagy egyházat népszerűsít, héttől húsz évig terjedő börtönbüntetéssel sújtandó és kötelezően részt kell vennie egy fél évig tartó felvilágosító hittanfolyamon.


4. Az Igaz Istenek Egyházáról
Az Igaz Istenek Egyházára az alábbi szabályok vonatkoznak:
1. Teljes adómentességet élvez mint egyház, mint szervezet és minden pap, aki az egyház alkalmazásában áll.
2. Magyarország éves kultúrára és vallásra fordított kiadásainak nyolcvan százaléka az IIE központi költségvetésébe kerül.
3. Az IIE papjai teljeskörű jogi immunitást élveznek mindenfajta, a BTK-ban megfogalmazott bűncselekmény alól, kivéve a gyilkosságot.
4. Az IIE bármilyen Magyarország területén elhelyezkedő területre jogot formálhat, és annak tulajdonosa köteles átengedni azt mindenfajta kártérítés nélkül. Amennyiben erre nem hajlandó, karhatalmi erő alkalmazandó és a tulajdonos tíz évtől életfogytiglanig terjedő börtönbüntetéssel sújtandó.

5. Az Igaz Istenek Tiszteletéről

Az Igaz Istenek Tisztelete az alábbi rendelkezések szerint kell, hogy történjen:
1. Minden étkezésnél égő ételáldozat (az étel legalább egytizede, súly alapján) bemutatása a Sárkány tiszteletére.
2. Abaddon sáskájának táplálására minden száz ember köteles egy öt és tíz év közötti gyermeket az IIE központi templomába küldeni minden naptári év első napján, aki emberáldozat útján életét veszti.
3. Minden héten egyszer részt kell vennie minden magyar állampolgárnak az IIE valamely templomában tartott istentiszteleten. A részvétel akkor érvényes, ha a szertartás kezdetekor az épületben tartózkodik, és azt nem hagyja el a szertartás végéig.

6. Az emberáldozatról

Az emberáldozatok bemutatása az alábbiak szerint kell, hogy történjen:
1. Amennyiben Abaddon tiszteletére történik, az áldozatot bőrétől meg kell szabadítani, majd testrészeit (lábak karok, fej) ebben a sorrendben el kell távolítani, vigyázva arra, hogy a halál lehetőleg minél későbbi időpontban következzen be. Ezután a sáskák számára takarmányként fel kell szolgálni mindent, kivéve a bőrt, amit Abaddon papjainak rendelkezésére kell bocsájtani legkésőbb az áldozatot követő nap éjfélig.
2. Amennyiben a Sárkány tiszteletére történik az emberáldozat, az áldozatot az IIE valamely templomában kell bemutatni szertartás keretében, az oltáron. Az áldozatot meg kell fürdetni, majd meztelenre vetkőztetve rögzíteni a végtagjait, végül egy papnak a szemgolyóján keresztül egy-egy legalább öt centiméter mély szúrást kell ejtenie. Ezután a torok elvágásával kell megölni, végezetül a vérét a szertartáson résztvevők között kell elosztani, azonnali elfogyasztásra. A testet ezek után el kell égetni az erre kijelölt oltáron.
 

2048. évi kiegészítés a 2047. évi XIII. törvényhez

1. Az I. fejezet 2. szakaszának felsorolt Igaz Istenek kiegészülnek az következővel: „A Fenevad, a Sárkány utódja” és „A Kétszarvú Fenevad, kinek száma hatszázhatvanhat”
2. Az I. fejezet 3. szakaszának 1. pontjában a büntetés két évtől öt évig terjedő börtönbüntetésre és egy éves hittanfolyamra módosul.
3. Az I. fejezet 3. szakaszának 2. pontjában a büntetés húsz évtől életfogytiglanra és öt éves hittanfolyamra módosul.
4. Az I. fejezet 3. szakaszának 3. pontjában a büntetés emberáldozatban való halálra módosul.
5. Az I. fejezet 4. szakaszának 2. pontjában a kiadások nyolcvan százaléka száz százalékra módosul.
6. Az I. fejezet 4. szakaszának 3. pontjában a gyilkosságról szóló kitétel megszűnik.
7. Az I. fejezet 5. szakaszának 2. pontjában a gyermekek száma egyről ötre, életkoruk egytől tizenhét évig terjedőre módosul.
8. Az I. fejezet 6. szakaszának 2. pontjában “a Sárkány” szó a “bármely másik Igaz Isten”-re módosul.


2049. évi kiegészítés a 2047. évi XIII. törvényhez

1. A törvényben az Igaz Isten minden előfordulása helyett mostantól a „Világmindenség Valódi Ura” kifejezés áll.
2. Az I. fejezet 2. szakaszában felsorolt Világmindenség Valódi Urainak listája kiegészülnek az következővel: „A nagy Babilon, a paráznaság anyja”.
3. Az I. fejezet 3. szakaszában felsorolt pontok mindegyikében a büntetés emberáldozat általi halálra módosul.
4. Az I. fejezet 3. szakaszához 4. pontként a következő rendelet adódik: „Bárki, aki bármilyen módon a Világmindenség Valódi Urai ellen szervezkedik, beszél vagy bármilyen módon ellentmond nekik, emberáldozat általi halálra ítélendő”.
5. Az I. fejezet 5. szakasza kiegészül az alábbi pontokkal: „4. Minden család köteles az elsőszülött gyermekét egyhónapos koráig az VVUE (korábban IIE) rendelkezésére bocsájtania vagy emberáldozatként bemutatnia a Világmindenség Valódi Urainak.”, valamint „Minden nőnemű magyarországi állampolgár köteles megőrizni szüzességét húszéves koráig, amikor is jelentkeznie kell Babilon valamely papjánál a tisztátalanság rituáléjának elvégzésére. Amennyiben ezt elmulasztja vagy nem képes teljesíteni, emberáldozat általi halálra ítélendő. A tisztátalanság rituáléjáról a 2049. évi VI. törvény II. fejezetének 3. szakaszának 7. pontja rendelkezik.”
6. A törvény hatályossága a következőre módosul: „Az idők végezetéig”.

2050. évi módosítás a 2047. évi XIII. törvényről

A törvény soron kívül hatályát veszti, helyét a „2050 évi II törvény a Bárány feltétlen imádatáról” szóló törvény veszi át.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szikra

Légmell

Bemutatkozás