Új év, új maszkok

Újévi hírek

A blog életében néminemű változások következnek, részben egy készülő másik (kőmaszkok) projekt miatt, részben kísérletezés céljára.

Ütemterv

A blog négyhetes ciklusú működésre vált, ebből csak kettő tartalmaz novellát. Cserébe a tartalom változatosabb lesz, a novellák pedig továbbra is rendszeresen érkeznek, most még jobb minőségben, remélhetőleg. Maga az ütemterv a következőképpen néz ki:
  1. A vízinövény utasai
  2. Szubjektív káosz
  3. Szóbeszéd / Kőmaszkok novella
  4. Csend

A vízinövény utasai

Ez egy folytatásos novellasorozat lesz a Kőmaszkok világában, különálló, egész történeteket tartalmazó írásokkal, amik azonban egy folytatásos, nagyobb történet részei. Egy közösség utazását követi nyomon, ahogy új otthont keresnek maguknak. A prológus egyhetes csúszással ugyan, de elérhető itt.

Újra csend van

A Csend a minden keddi megjelenés helyett 4 albumos blokkok formájában kerül ki minden negyedik héten. Lesznek vegyes, több előadós blokkok, de lesznek egy-egy előadóra vagy lemezsorozatra fókuszáló részek is.

Szubjektív káosz

Vadiúj rovat, nem mindig vadiúj, de releváns tartalmakkal. A bejegyzések szólhatnak filmről, könyvről, sorozatról, vagy bármilyen művészeti vagy popkulturális dologról, ami éppen megfog. Mint a neve is mutatja, erősen szubjektív színezetű lesz. Az első, soron kívüli epizód (a Skywalker korának kimerítő elemzése) elérhető itt.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szikra

Légmell

Bemutatkozás